Voor huizenverkopers geldt; kijkers moeten geprikkeld worden; op ideeën gebracht om tot koop over te gaan.

Vaak is het grootste struikelblok dat u uw eigen woning niet meer kritisch of objectief kunt bekijken. In de loop der jaren verzamelt u spullen die u dierbaar zijn en maakt u uw woning steeds persoonlijker. De kunst is om (samen) eens kritisch naar uw woning te kijken en het daarna minder ‘persoonlijk’ te maken; te neutraliseren, zonder onpersoonlijk te maken. Om door middel van toepassen, toevoegen of juist wegnemen van kleur, accessoires en meubels de positieve eigenschappen van uw woning te benadrukken. Met als doel zo min mogelijk te hoeven zakken met de vraagprijs en de kijker toch tot een koop overgaat.

Staat uw woning al geruime tijd leeg? Door middel van aankleding met (kartonnen) meubels maken we de woning aantrekkelijk voor potentiele kopers, doordat ze de mogelijkheden van de ruimte zien.

Door samen uw wensen en uw doelgroep te bespreken creëert Huis-Styl een stylingplan voor een nieuwe sfeer, uitstraling of thema voor uw woning, winkel of bedrijfsruimte, waarna deze er zowel commercieel als creatief uitziet!

Informeer gerust naar de mogelijkheden!