Mijn naam is Arianne Stolk. Na mijn jarenlange ervaring als interieurontwerper en styliste startte ik in 2010 met Huis-Styl. Waarmee ik als zelfstandig, maar bovenal onafhankelijk interieurarchitect en stylist, professionele 'interieurontwerpen Op Maat' maak.
 
Zoals een goed maatpak, moet een interieur je passen. Je moet je er lekker in voelen en het moet functioneren. De vertaling van dat persoonlijke naar een passend interieur is waar ik voor sta, waarin ik de uitdaging zie en wat ik met veel enthousiasme doe!
 
Ervaring deed ik op bij een interieurbouwbedrijf die opdrachten uitvoert voor o.a. Hema -en voedingssupplementenwinkels en als retailstyliste voor PBH matrassen en HB Collectie, Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring als interieuradviseuse voor woonwinkels als Trendhopper en Eijerkamp. Voor Endemol; Hart in Actie met Wendy van Dijk, styliste bij bouwmarkt Karwei en Gamma tijdens de kleuradviesdagen van Histor of Flexa. Maar ik zit ook geregeld bij Geels Woonwarenhuis Bennekom.
 
logo bns crisp kleurHuis-Styl in aangesloten bij Crisp, Centraal Register Interieur Styling en Professionals.