Huis-Styl hanteert een 3 stappen plan voor interieuradvies

Stap 1: inventariseren van uw wensen

Om tot een optimaal ontwerp te komen, waarin sprake is van de juiste vertaling van uw wensen, is het van belang om samen uw vraag goed te formuleren.

Om die reden komt Huis-Styl vrijblijvend bij u aan huis voor een oriëntatiegesprek, bespreken we uw woonwensen en inventariseren we de mogelijkheden van uw woning of nieuwbouw woning.

Dit kan bijvoorbeeld gaan over het gebruik van de ruimte, de indeling, de uitstraling die u het wilt geven, vragen over de te gebruiken kleuren en materialen, raambekleding en/of verlichting. Voor een klein of ruim budget.

Aan de hand van deze wensen kan Huis-Styl voor u een offerte ‘op Maat’ uitwerken en bij akkoord voor u aan de slag.

Stap 2: Het interieurontwerp

Aan de hand van deze formulering kan Huis-Styl een advies en/of tekeningen voor u uitwerken welke dienen als leidraad om uw interieurplannen verder te ontwikkelen. Hierbij zijn de mogelijkheden onbeperkt. Van een kleur-, of basisadvies tot een gedetailleerd en compleet uitgewerkt interieurplan. Van ‘personal shoppen’ tot afstyling van uw woning. Complete adviezen worden uitgewerkt op een moodboard en een digitaal moodboard, met plattegrond op schaal(!), sfeerbeeld, ondersteund door (stof)stalen, tips, en/of gedetailleerd plan met ‘shoplist’.

Stap 3 : Advies voorleggen aan huis

Huis-Styl komt vervolgens weer bij u aan huis om u het plan voor te leggen en te bespreken.

Heeft u na ontvangst van uw advies meer behoefte aan ondersteuning? Ook dat is mogelijk.

Huis-Styl is onafhankelijk, heeft een breed netwerk en een pallet aan (woon)winkels, zodat passend advies voor ieders budget mogelijk is.